Onverstaanbaar

Jim Bakkum maakt albumcover Maan

31 Januari 2020 15:24 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© ANP
Niemand minder dan Jim Bakkum heeft de foto gemaakt die te zien is op het debuutalbum van Maan de Steenwinkel.

Bakkum, die een enorme passie heeft voor fotografie, heeft dat laten weten op Instagram. De cover heeft hij daar uiteraard bijgevoegd. "Ik heb al mooie dingen mogen doen en er komen ook nog hele mooie projecten aan. Maar vandaag is een bijzondere dag, want Maan brengt vandaag haar allereerste album uit. En ik heb haar hoes geschoten", aldus Bakkum, die een duidelijk opdracht mee kreeg van Maan.

"Ze wilde vooral een rauw en echt sfeertje in de foto’s terugzien. En daar was ik blij mee. Want dit meisje heeft werkelijk nul opsmuk nodig. We hebben dit volledig samen gedaan en heb zoveel bewondering voor hoe zij op haar jonge leeftijd al zo goed weet wat ze wil en niet wil."

Onverstaanbaar

Het album van Maan is getiteld 'Onverstaanbaar' en bevat twaalf nummers. Eén van de nummers, '7 maanden', maakte ze samen met haar inmiddels ex-vriend Tony Junior. Het album is geheel Nederlandstalig en is sinds vrijdag uit.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Zoals jullie misschien wel weten ondertussen, is fotografie een grote passie die ik naast mijn ‘normale’ werkzaamheden uitvoer. Ik heb al mooie dingen mogen doen en er komen ook nog hele mooie projecten aan. Maar vandaag is een bijzondere dag, want Maan brengt vandaag haar allereerste album uit. En ik heb haar hoes geschoten. Ze wilde vooral een rauw en echt sfeertje in de foto’s terugzien. En daar was ik blij mee. Want dit meisje heeft werkelijk nul opsmuk nodig. We hebben dit volledig samen gedaan en heb zoveel bewondering voor hoe zij op haar jonge leeftijd al zo goed weet wat ze wil en niet wil. Heerlijk. Lieve @Maan.de.St dit is jouw plaat en ik ben super trots op je. Je bent muzikaal de succesvolste The Voice winnaar ooit en terecht. Ga ‘m allemaal streamen, kopen, dit mag je niet missen! #Onverstaanbaar

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Meer over