Jochem van Gelder presenteert nieuwe spelshow Kitsch Of Kassa

Jochem van Gelder krijgt weer een klus bij SBS 6: de spelshow Kitsch Of Kassa. Het wordt een kruising tussen Deal Or No Deal en Tussen Kunst en Kitsch.

In Kitsch Of Kassa moeten de kandidaten de waarde raden van bijzondere objecten, zoals een schilderij uit het Rijksmuseum of een jurk van Lady Gaga. Ze beginnen met een voorwerp en kunnen dat telkens inwisselen. Het doel is dan om het duurste object over te houden. En dat kan lucratief uitpakken, want de waarde daarvan krijgen de kandidaten in geld mee naar huis. De waardes liggen tussen de 50 en de 50.000 euro.

Kitsch

“Sommige voorwerpen zijn kitsch en lijken alleen heel duur. Andere, eenvoudige objecten zijn juist wél een fortuin waard,” vertelt Jochem van Gelder. Hij wordt in het programma bijgestaan door veilingmeester Laurien Hessels. Zij geeft uitgebreide informatie over de objecten die langskomen. De kandidaten kunnen hierop afgaan bij hun antwoorden.

Woensdagavond

SBS 6 zet Kitsch Of Kassa op woensdag om 21.30 uur. De woensdagavond is een van de succesvollere avonden van SBS 6, vooral dankzij dramaseries als Dokter Tinus en Danni Lowinski. Momenteel wordt om 21.30 uur Hoeveel Ben Je Waard uitgezonden met Viktor Brand.

Kitsch Of Kassa is te zien vanaf woensdag 25 maart.

Lees ook: Een ander nieuw programma van Jochem is We Are Family.

Reageren