Verbetering

Johan Derken zet deur open voor Veronica Inside-vervolg

27 juli 2020 17:02 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Wessel de Groot
Johan Derksen ziet kansen om toch door te gaan met Veronica Inside. De 71-jarige analist heeft inmiddels gesprekken met Wilfred Genee en de Talpa-bazen achter de rug en er is licht aan het einde van de tunnel.

“Er is wel enige verbetering in gekomen, maar ik ben nog niet zo ver dat ik zeg: ik ga daar glimlachend weer zitten”, zegt Derksen in gesprek met Radio Rijnmond. 

Vijand

Kompaan René van der Gijp komt deze week terug van zijn huwelijksreis op Ibiza. Daarna gaan Derksen, Genee en Van der Gijp nog een keer bij elkaar zitten om over de kwestie te praten. “Maar we zijn wel van mening dat Wilfred met zijn houding de kant van de vijand heeft gekozen. Nederland wordt geterroriseerd door extreme groeperingen, en die kijken met een vergrootglas naar ons en buiten dat uit, en uitgerekend Wilfred is met die mensen mee gaan zitten lullen, en dat vinden wij toch wel heel teleurstellend.”

John de Mol 

Sommigen denken dat het VI-trio de racismerel juist gebruikt om de hype rondom het programma te vergroten. Derksen bezweert dat de ruzie echt is. “Als we heibel hebben, dan hebben we heibel. John de Mol heeft tot nu toe niet gereageerd, maar die kan ook zeggen: Jongens, jullie hebben een contract voor twee jaar. Het interesseert me niks of jullie elkaar aardig vinden! Je gaat er maar zitten, anders pleeg je contractbreuk. Hij heeft óók nog wat te zeggen.”

Eredivisie 

Het nieuwe seizoen in de Eredivisie start op 12 september. Wij zijn benieuwd of het trio dan de plooien heeft gladgestreken en weer met elkaar aan tafel zit bij Veronica Inside.

Meer over