John Cleese, Bill Gates en Anouk in College Tour

20 oktober 2014 11:24 | amusement | Door Televizier

© Twentieth Century Fox.

Collega Tour heeft weer een paar spraakmakende gasten weten te strikken. Micosoft-oprichter Bill Gates, komiek John Cleese en zangeres Anouk zitten binnenkort tegenover Twan Huys . 

De ochtendshow van Giel Beelen zat maandagochtend vol met bijzondere bekendmakingen. De eigenzinnige radio-dj mocht de derde kandidaat van Wie Is De Mol? onthullen én Twan Huys vertelde welke grootheden hij gaat interviewen in College Tour.

Bill Gates en Anouk

Twan Huys maakte bekend dat Bill Gates en Anouk het seizoen van College Tour officieel gaan afsluiten. De uitzending met Anouk, waarin ze een nummer van haar nieuwe album zal zingen, verschijnt 7 november op de buis, een week later staat de Amerikaanse miljardair centraal. 

John Cleese

College Tour strikte John Cleese voor een speciale opname in Koninklijk Theater Carré. De Britse komiek is onder meer bekend door zijn rollen in Fawlty Towers, James Bond en Monty Python. De uitzending met de Britse komiek maakt geen onderdeel uit van de reguliere uitzending, de aflevering is later dit jaar te zien bij de NTR.

Jerry Springer was eerder dit jaar te zien in College Tour.

Meer over