Nieuwe namen

Ook John van den Heuvel, Monic Hendrickx en Rob Kemps in Sterren op het Doek

27 september 2022 14:38 | amusement | Door Judith Regeling

© Omroep MAX
Het deelnemersveld van het nieuwe seizoen Sterren op het Doek wordt steeds duidelijker. Naast Ronald Koeman en Carry Slee laten ook John van den Heuvel, Rob Kemps en Monic Hendrickx zich schilderen.

Mogelijk komen er nog drie namen bij: dit seizoen bestaat namelijk uit acht afleveringen. 

John van den Heuvel

Dat misdaadverslaggever John van den Heuvel zich leent voor het programma is best opvallend. Hij heeft namelijk een behoorlijk heftig jaar achter de rug. Na de moord op Peter R. de Vries werden hij en zijn familie strenger beveiligd, met alle consequenties van dien. In de derde aflevering van Sterren op het Doek praat hij met presentator Özcan Akyol in de Koepelgevangenis in Arnhem over zijn situatie en wat het met hem doet. Verder is hij ook openhartig over zijn eigen jeugd: het had weinig gescheeld of hij was zelf het verkeerde opgegaan.

Monic Hendrickx

De aflevering daarna is het de beurt aan Monic Hendrickx. Deze actrice en viervoudig Gouden Kalf-winnares nodigt Özcan Akyol uit op het HEMbrugterrein in Zaandam voor een goed gesprek. Daar zal ze het vast en zeker hebben over haar succes op het witte doek in het theater, maar daar blijft het niet bij. Ook zal ze een minder plezierige kant uit haar leven bespreekbaar maken: op jonge leeftijd moest ze namelijk al afscheid nemen van haar vader.

ROb Kemps

Rob Kemps is in de vijfde aflevering aan de beurt. De vraag is alleen of het de portrettekenaars deze uitzending wel lukt om überhaupt een mooi portret te maken. Door alle bezigheden - als het presenteren van Ik Hou van Holland, zijn act Snollebollekes en zijn tv-klus van CHANSONS! - lijkt hij namelijk nauwelijks stil te kunnen zitten. In het interview met Özcan geeft hij echter toe dat hij ook een andere kant heeft, die maar weinig mensen kennen.

Sterren op het Doek is vanaf zaterdag 29 oktober wekelijks om 20:35 uur te zien op NPO2. Dit seizoen telt 8 afleveringen.

Meer over