Terug in de studio

John van den Heuvel ondanks dreiging weer bij RTL Boulevard

7 Februari 2019 11:30 | amusement | Door Televizier

© ANP
John van den Heuvel mag de studio van RTL Boulevard weer in. Woensdagavond was hij na een paar maanden weer terug van weggeweest. Daar is het dreigingsprobleem nog niet mee opgelost.

"Ik ben natuurlijk heel erg blij om hier weer te staan", zegt een opgeluchte John van den Heuvel. "Het is best een lastige periode geweest, met name vanwege het feit dat ik hier niet mocht komen. Nu is er groen licht gegeven om hier weer heel regelmatig aan te schuiven onder bepaalde omstandigheden."

Dreiging

Het lijkt er dus op dat zijn komst naar de studio van RTL Boulevard geen groot gevaar meer vormt voor de bezoekers van het Leidseplein. En dat Femke Halsema haar verbod heeft opgeheven. Maar daar zijn nog niet alle problemen mee opgelost. "Er zijn zeker nog beveiligingsmaatregelen van kracht", legt John uit. "Ook hier nu. Daar zien we misschien wat minder van dan in het verleden, maar ze zijn er nog wel degelijk."

RTL Boulevard

Hoe het ook zij, we kunnen nu wel weer lekker profiteren van Johns expertise bij RTL Boulevard. En daar is hij zelf ook maar wat blij mee. "Iedereen heeft keihard gewerkt, en dat vind ik echt heel erg fijn en te prijzen, om dit weer mogelijk te maken, met name de gemeente, het OM en de politie."

Meer over