John Williams helpt teleurgestelde vakantiegangers

John Williams zit niet stil deze zomer. Voor zijn nieuwe programma SOS: Mijn vakantie is een hel springt de presentator in de bres voor gedupeerde vakantiegangers. Het hulpprogramma is vanaf komend najaar te zien bij RTL 5. 

Vakantiegangers die niet echt vrolijk worden van hun vakantieadres - denk aan: vieze bedden of diefstal door personeel - kunnen deze zomer appen, sms’en of bellen naar het toepasselijke telefoonnummer 0611 911 112. John pakt vervolgens zijn koffers om de gedupeerden te helpen. De presentator staat er niet alleen voor: horeca-adviseur en hygiëne-expert Bastiaan Hilbrands gaat ook mee. 

Vaste rubrieken

Het hulpprogramma krijgt verder een aantal vaste rubrieken. Zo mogen vakantievierders hun beste en slechtste vakantie-ervaringen delen en bespreekt John de meest teleurstellende restaurants, strandtenten en dagtrips in het land van bestemming. Ook kijkt hij of online beschrijvingen van accommodaties overeenkomen met de werkelijkheid.

Hetzelfde genre

SOS: Mijn vakantie is een hel heeft veel weg van het SBS6-programma Red mijn vakantie, geeft John eerlijk toe in RTL Boulevard: ‘‘Het is hetzelfde genre, alleen wij doen dit met een andere flavour.’’         

Meer over:

Reageren