Jongeren krijgen heropvoeding in nieuw RTL 4-programma Het Is Hier Geen Hotel

In het nieuwe RTL 4-programma Het Is Hier Geen Hotel gooien zeven jongeren, die het liefste de hele dag niks doen, hun levenstijl drastisch om. 

Het liefste doen twintigers Bas, Dilan, Kevin, Robin, Djill, Joanna en Valerio de hele dag niks. Ze vullen hun dagen met blowen, gamen en naar de kroeg gaan. Het woord huishouden komt dan ook totaal niet voor in hun woordenboek. De jongeren maken zich niet druk om hun toekomst en genieten van het luizenleventje bij vader en moeder thuis. 

Heropvoeding 

En voor de ouders van deze nietsnutten is de maat vol. In Het Is Hier Geen Hotel krijgen de jongeren een heropvoeding en leren ze, met vallen en opstaan, hoe lastig het leven op eigen benen soms is. Want hoe moet je eigenlijk een ei bakken of een wasje draaien? De deelnemers worden hierbij geholpen door presentatrice Natasja Froger en ervaren coaches. 

Rollen omgedraaid 

Halverwege de serie worden de rollen omgedraaid en leert deze jeugd van tegenwoordig zelf ook hoe het is om voor iemand te zorgen en wat er allemaal bij komt kijken. De heropvoeding blijkt de ervaring van hun leven, waarbij ze ook met zichzelf worden geconfronteerd. 

Het Is Hier Geen Hotel is vanaf maandag 4 april wekelijks te zien om 21.30 uur op RTL 4.

Reageren