Joost uit Ik Vertrek overleden

Joost Cobet (52) is afgelopen zondag onverwacht overleden in Spanje. Hij was eind vorig jaar met zijn partner Susan te zien in een aflevering van Ik Vertrek.

Joost overleed tijdens een rit met zijn mountainbike op 52-jarige leeftijd. Nog maar enkele maanden geleden werd de Ik Vertrek-aflevering met Joost en Susan uitgezonden. Het stel vertrok naar de Andalusische bergen vertrok om daar een bed & breakfast te beginnen.

De moeite waard

Televizier sprak Joost en Susan uitgebreid vlak nadat de 14 maanden durende klus geklaard was en ze heel gelukkig waren: „We maken lange dagen, van ’s morgens 7.00 tot soms wel 1.30 uur en het is hard ­werken. Maar als je zo veel tevreden gasten hebt gehad en je ’s avonds op je eigen terras kunt genieten van het prachtige uitzicht, dan weet je dat het allemaal de moeite waard is geweest. En dat we na elf maanden nog steeds geen officiële elektriciteitsmeter hebben, omdat de gemeente nog altijd niet weet op welk adres het paaltje de grond in moet... Ach, dat komt wel goed. Mañana!”

Het maakt het extra zuur dat Joost nu overleden is.

 

Reageren