Joris Linssen vervangt Yvon Jaspers in nieuw seizoen Liefs Uit

Liefs Uit is terug van weggeweest. De opnames voor een nieuwe reeks gaan binnenkort van start, maar zonder het vertrouwde gezicht van Yvon Jaspers. Komend seizoen zal Joris Linssen de buitenlandse geliefden van Nederlanders verwelkomen.

Papieren rompslomp, cultuurshocks en de zoektocht naar werk

In het vijfde seizoen zal Linssen zes Nederlanders volgen in hun voorbereiding op de komst van hun buitenlandse liefdes. Papieren rompslomp, cultuurshocks en de lastige zoektocht naar werk komen aan bod, maar ook de uitzinnige blijdschap omdat de stelletjes eindelijk samen kunnen zijn.

Meedoen?

Ben jij verliefd op iemand uit het buitenland en wil je samen een toekomst opbouwen in Nederland? Of, zoals Joris Linssen zelf op Facebook zegt: “Hotel de botel verliefd op de Turkse ober, de Perzische schone, de operazangeres uit Kiev of de tandarts uit Botswana? Meld je dan aan, want de KRO-NRCV zoekt nog kandidaten. Klik hier voor meer informatie. 

Yvon Jaspers met een nieuw programma?

Jaspers presenteert later dit jaar weer een seizoen van Boer zoekt vrouw. Dat is niks nieuws onder de zon, want de Brabantse blondine doet dit al sinds 2004. De kans is dus groot dat Jaspers naast haar troetelkindje nog een ander programma zal presenteren, want alleen koffiedrinken en koeien melken met wat boeren in het buitenland zorgt wel voor een erg magere agenda. 

Reageren