K3 en B-Brave gaan met Nickelodeon Kids' Choice Awards naar huis

14 maart 2016 10:14 | amusement | Door Televizier

© Nickelodeon

K3-sterren Klaasje, Marthe en Hanne en de Nederlandse boyband B-Brave zijn de trotse winnaars van een felbegeerde Nickelodeon Kids' Choice Award. 

Een Nickelodeon Kids' Choice Award is de Nederlandse boyband B-Brave niet vreemd. De jongens wonnen de award voor Favoriete Ster Nederland voor de derde keer op rij en namen deze zelf in ontvangst in Los Angeles.

België

Voor Klaasje, Marthe en Hanne van K3 was het ook prijs, zij zijn door de Nickelodeon-kijkers uitgeroepen tot Favoriete Ster België. De Vlaamse vlogger Acid kreeg de award in de categorie Beste Vlogger Nederland en België. 

Internationale sterren 

Ook de internationale sterren hadden beet, onder anderen Justin Bieber (beste zanger) en Ariane Grande (beste zangeres) vielen in de prijzen. En het nummer Hello van Adele kreeg de titel nummer van het jaar. 

Nickelodeon Kids' Choice Awards 

Bij de Nickelodeon Kids' Choice Awards zijn kinderen de baas en zetten ze hun favoriete sterren in het zonnetje zetten. Het is een feest van jewelste tijdens de awardshow. Zo worden er allerlei verschillende stunts uitgevoerd en het bekende groene slime ontbreekt niet. De show wordt in meer dan 180 landen uitgezonden. 

De Nickelodeon Kids' Choice Awards wordt maandag 14 maart om 16.20 uur herhaald op Nickelodeon Nederland. 

Meer over