Kaj Gorgels presenteert programma met John Williams

In het nieuwe RTL4-programma SOS:Mijn vakantie is een hel springt John Williams in de bres voor gedupeerde vakantiegangers in het programma, maar hij hoeft dit niet alleen te doen. Hij krijgt namelijk hulp van YouTuber Kaj Gorgels. 

Kaj pakt samen met John en hygiëne-expert Bastiaan Hilbrands zijn koffers om de teleurgestelde vakantiegangers te helpen. Eenmaal aangekomen op het vakantieadres, testen de heren de vieze bedden, het smerige eten en de schimmeldouches. Ook bieden ze een helpende hand bij extreme geluidsoverlast en diefstal door personeel. 

Magisch imago

Volgens de YouTuber verschilt presenteren op tv niet veel van online: ‘‘Uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer, maar televisie heeft voor mij een magisch imago. Jongeren vinden dat kastje in de woonkamer ouderwets, maar ik vind het wel nog wat hebben. Heel tof dat ik deze kans krijg’’, vertelde Kaj woensdagavond in RTL Boulevard.

Toepasselijk telefoonnummer

Vakantiegangers die niet echt vrolijk worden van hun vakantieadres, hoeven John en Kaj geen persoonlijke brief te sturen. Ze kunnen deze zomer  appen, sms’en of bellen naar het toepasselijke telefoonnummer 0611 911 112 óf het online klachtenformulier invullen.  

SOS: Mijn vakantie is een hel is vanaf komend najaar te zien bij RTL 5. 

Meer over:

Reageren