Boekje open

Kandidate The Bachelor: “Blij dat het klaar is”

21 februari 2022 15:34 | amusement | Door Esther Hut

© Jasper Suyk

Thomas van der Vlugt was helemaal haar type, maar uiteindelijk is Patricia Veenbaas blij dat het niets is geworden tussen haar en de casanova.

Patricia kreeg in aflevering twee, samen met drie andere dames, geen roos van Thomas en moest dus de eerste beste vlucht terug naar huis pakken. Bij Rumag Aftertalk vertelt ze dat de eerste ontmoeting al niet helemaal vlekkeloos verliep en ze hem tijdens de cocktailparty ook niet meer heeft gesproken.

Spijt

“Ik wilde wel met hem praten, maar iedereen sprong zo boven op hem. Ik ben zo niet en ik ga dat niet doen. Al heb ik er achteraf wel spijt van, ik had dat wel moeten doen.”

Verschillende redenen

Ook al was Thomas helemaal haar type, toch is Patricia blij dat het niets is geworden met hem. Als haar gevraagd wordt naar de reden, besluit ze haar lippen op elkaar te houden. "Ik heb daar zo mijn redenen voor. Dat hou ik alleen liever voor mezelf. Het heeft met van alles te maken. Ik ben blij dat het nu gewoon klaar is. Dat mijn aflevering nu voorbij is en dat het achter de rug is. Verder ga ik er niets over loslaten.”

The Bachelor is elke woensdag op Videoland te zien.

Meer over