Wie liegt en bedriegt?

Dit zijn de kandidaten van De Verraders 2022

11 maart 2022 14:46 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
Op 1 april start op RTL4 een gloednieuw seizoen van De Verraders. De zender heeft daarom zojuist diverse kandidaten onthuld.

Het nieuwe seizoen van De Verraders zit ook nu weer vol bekende gezichten.

Kandidaten 

In eerste instantie onthulde RTL aan de nieuwsbrieflezers de eerste vier kandidaten: EditieNL-presentator Robbie Kammeijer, actrice Ortál Vriend, cabaretier Stefano Keizers en model Sylvia Geersen. Toch blijft het daar niet bij.

Ook StukTV-maker Giel de Winter, drummer Jamie Westland, tv-maakster Stella Bergsma, radiodj Frank van der Lende, GTST-ster Babette van Veen, actrice Esmee van Kampen, RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade, zangeres Carolina Dijkhuizen en presentator Toine van Peperstraten durven dit jaar het avontuur aan. Net als GTST-ster Joep Sertons, cabaretier Steven Brunswijk, presentatrice Irene Moors, YouTube-ster Dionne Slagter en presentator Frank Evenblij.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

De Verraders

Het is wel te hopen dat de kandidaten zich goed hebben voorbereid. Dit psychologische spel vol leugens, manipulatie en verraad kruipt namelijk bij iedereen onder de huid. In dit programma speelt een groep aan diverse BN'ers verschillende spellen om zilver te verdienen, maar toch is dat niet het belangrijkste. Het draait vooral om een kleine groep Verraders die zich onder hen bevinden en die ontmaskerd moeten worden. 

Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf 1 april om 20:00 uur te zien bij RTL4. Tijl Beckand keert ditmaal weer terug als presentator.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Meer over