Katja Römer-Schuurman proefkonijn in nieuw wetenschappelijk programma Bodyscan

Katja Römer-Schuurman is de presentatrice van de nieuwe KRO-NCRV-show Bodyscan. Voor het programma worden er allerlei wetenschappelijke testjes op haar lichaam uitgevoerd.

Katja Römer-Schuurman stelt haar lichaam vanaf 26 februari beschikbaar aan de wetenschap in het nieuwe KRO-NCRV-programma Bodyscan. Ze ondergaat verschillende onderzoeken, die niet altijd aangenaam zijn. Zo bleef ze bijvoorbeeld vijftig uur wakker, om daarna iemand met narcolepsie te interviewen.

Alles Voor Je Kind

Katja Römer-Schuurman gaat ook aan de slag als presentatrice van Alles Voor Je Kind. In dit nieuwe KRO-NCRV-programma volgt de brunette kinderen die ergens zeer veel talent voor hebben. "En dat is soms best sneu, want die kinderen hebben ook broertjes en zusjes, waarnaar dan toch wat minder aandacht gaat omdat het 'getalenteerde kind' overal heengebracht moet worden", vertelt ze aan Nu.nl.

Katja Römer-Schuurman

Katja Römer-Schuurman gaat niet alleen maar presenteren voor de KRO-NCRV, ze acteert ook in meerdere series. Zo speelt ze een rol in de nieuwe misdaadserie Noord/Zuid.

Meer over:

Reageren