Katja Schuurman heeft een nieuwe baan bij PowNed (en Martijn Koning ook)

22 maart 2021 16:04 | amusement | Door Irma Tomas

© Wessel de Groot
Katja Schuurman presenteert vanaf 4 april de nieuwe panelshow Goed fout op PowNed. En ze krijgt hulp van cabaretier Martijn Koning

Goed fout wordt beschreven als een vrolijke panelshow op de zondagavond over cancelcultuur. Het wordt steeds moeilijker om bij te houden. Waar je gisteren nog om kon lachen, is vandaag hartstikke fout. En voor je het weet moet je het veld ruimen vanwege een twitterbericht van 10 jaar geleden. 

Mag James Bond nog?

Mag je bijvoorbeeld nog genieten van een ouwe James Bond-film waarin de vrouwen werden afgeschilderd als sekspoezen? En moeten echt alle standbeelden van oude zeehelden worden omgetrokken. En mag je nog wel 'goedemiddag dames en heren' zeggen of schop je dan iedereen uit de LGBTQ+-gemeenschap tegen de schenen? Het wordt er allemaal niet gemakkelijker op. 

Martijn Koning en Edson da Graça

PowNed probeert met Goud fout licht in de duisternis te scheppen. Een panel van duizend mensen geeft antwoord op een aantal vragen over de cancelcultuur. De teams onder leiding van Martijn Koning en Edson da Graça moeten inschatten welk percentage van de ondervraagden vindt of iets nog door de beugel kan.

Thierry en Gewoon bloot

De captains weten waar ze het over hebben. Martijn Koning kreeg nogal wat kritiek op zijn optreden in Jinek, waarin hij Thierry Baudet roastte, Edson da Graça presenteert het programma Gewoon bloot, dat nog voor de eerste uitzending bijna werd gecanceld. 

 

Meer over