Kees Tol sidekick van Arjen Lubach in nieuw seizoen Wie is de Mol

Kees Tol weet als oud-Mol als geen ander waar hij op moet letten tijdens Wie is de Mol. De presentator schuift vanaf 9 januari dan ook aan als sidekick van presentator Arjen Lubach tijdens de 'Mol-talk'.

Vanaf een geheime locatie in Amsterdam bespreken Lubach en Tol samen met kijkers en oud Molkandidaten de laatste uitzending. Ook allerlei complotten en theorieën komen in de Mol-besprekingen aan de orde.

Moltalk

De 'Moltalk' is iedere donderdag live te volgen op de Wie is de Mol site van de AVRO.

Special

Naast Kees is er nog veel meer nieuws over Wie is de Mol. Zo is er een dag voor de eerste aflevering een special te zien waarin wordt teruggeblikt op de afgelopen dertien jaar van het programma. In 13 jaar Wie is de Mol? – Niets is Wat het Lijkt  komen de beste opdrachten, grootste successen en enorme mislukkingen voorbij. De uitzending is te zien op woensdagavond 1 januari om 21.20 uur op Nederland 3.

Art

Naast een terugblik op de afgelopen dertien jaar wordt er ook vooruitgekeken. In Opium vertelde presentator Art Rooijakkers:  “Op 1 januari komen we met een soort preview. We kijken niet alleen terug naar de afgelopen dertien seizoen van Wie is de Mol?, we kijken ook vooruit naar het nieuwe seizoen. Met de beste Mollen bijvoorbeeld, waar je ook op kunt stemmen. Ook komen er oud-kandidaten aan het woord en krijg je oude fragmenten te zien.

App

Vanaf 2 januari is het bovendien mogelijk om de jacht op de Mol te openen via een speciale app. Trouwe fans (ook wel ‘Molloten’ genoemd) kunnen de loop van het spelprogramma voorspellen, maar ook anderen uitdagen en zelfs mooie prijzen winnen.

Poules

Meespelen kan door middel van poules. Wekelijks komen er vragen voorbij over de volgende aflevering die de rest van de week beantwoord kunnen worden. Centraal staat natuurlijk de vraag ‘Wie is de Mol?’

Prijzen

Wie de verloop van het spel het beste voorspelt kan een fantastische prijs winnen. Eindig je namelijk in de top 10 van alle spelers, dan maak je kans om mee op reis te gaan en de opnames van aflevering 1 van seizoen 15 bij te wonen.

Nieuw seizoen

Het veertiende seizoen van Wie is de Mol is vanaf donderdag 2 januari 2014 te zien bij de AVRO. De presentatie is in handen van Art Rooijakkers.

Bekende Nederlanders

Tien bekende Nederlanders gaan deze editie de strijd met elkaar aan in Hong Kong. Deelnemers van het spelprogramma zijn Aaf Brandt Corstius, Daphne Bunskoek, Jan-Willem Roodbeen, Jennifer Hoffman, Owen Schumacher, Sofie van den Enk, Susan Visser en Tygo Gernandt, Freek Bartels en Maurice Lede.

Reageren