Kees Tol zoekt naar Hollands Beste Bloemstylist

Nederland staat internationaal bekend om haar prachtige bloemen. SBS 6 speelt hierop in en stuurt Kees Tol op een missie om Hollands Beste Bloemstylist te vinden.

In het nieuwe programma Hollands Beste Bloemstylist gaan vijftien mensen met een passie voor bloemen de strijd met elkaar aan om de meest bijzondere boeketjes te maken. Een échte bloemstylist moet namelijk meer kunnen dan een alleen het schikken van saai bosje bloemen voor op de salontafel. 

Hollands Beste Bloemstylist

Terwijl Kees Tol de boel aan elkaar praat beoordelen drie juryleden wekelijks de groene hoogstandjes van de kandidaten. Deze drie gerenommeerde toppers uit het vak beoordelen de opdrachten, zonder dat ze weten wie wat gecreëerd heeft. 

Opdrachten

De kandidaten moeten tot hun grote schik niet alleen aan de slag met individuele opdrachten, maar ze moeten ook samenwerken. Zo kleden ze bijvoorbeeld in groepsverband het huis van een BN’er aan en voorzien ze een catwalk van de nodige dosis flora. 

Deelnemers

De deelnemers variëren van een 22-jarig chickie die samen met haar tweelingzus al 2,5 jaar beschikt over eigen bloemenwinkel, tot een 53-jarige man die zijn comeback wil maken in de bloemenwereld. Stuk voor stuk doen ze hun uiterste best om de drie juryleden te imponeren met hun bloemstukjes. De winnaar krijgt de titel Beste Bloemstylist en wint een startkapitaal voor zijn eigen bloematelier. 

Winnaar 

Het duurt nog wel even voordat de show op de buis komt. Vanaf 3 september is Hollands Beste Bloemstylist om 21.30 te zien bij SBS 6. Nu maar hopen dat de kijkers veel schik hebben tijdens het programma.

Er zijn meer opvallende talentenjachten op komst, zo start RTL 5 met het programma Celebrity Pole Dancing.

Reageren