24 december

Kerstavond: dit kun je kijken

23 december 2019 15:56 | amusement | Door Televizier

© RTL
Ook aanstaande kerstavond staan er weer de nodige pareltjes voor je klaar die je het ultieme kerstgevoel bezorgen. Dit kun je kijken op 24 december 2019. Ho ho ho!

Kerst met André Rieu in Sydney

Hoewel het in Sydney niet minder dan 20 graden is in deze periode, heerst ook daar het ultieme kerstgevoel dankzij onze eigen André Rieu. Om 20:35 uur op NPO 1.

All you need is love: Kerstspecial

‘Dr. Love’ oftewel Robert ten Brink gaat ook vanavond weer op pad om voor heel wat liefde en warmte te zorgen deze kerst. Dat doet hij tijdens een extra lange Kerstspecial van All you need is love. Tip: Leg je zakdoekjes maar vast klaar om alle emotionele ontmoetingen goed te doorstaan. Om 20:30 uur op RTL4.

MAX Proms

Nationale en internationale artiesten zingen kerstliedjes en andere hits. Publiekstrekker is Billy Ocean. Ook Jeroen van der Boom en Manolo zijn van de partij! Om 19:25 uur op NPO 2.

Kerst op Chateau Meiland

Kerst met de Meilandjes: een groot feest! Uiteraard wordt er genoeg gewijnd, tijdens een groot kerstfeest dat de Meilandjes organiseren. Voor de gelegenheid wordt het chateau in kerstsfeer gebracht en dat gebeurt uiteraard op een manier zoals alleen familie Meiland dat kan. Om 20:30 uur op SBS6.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Wij wensen jullie allemaal ontzettend fijne feestdagen! ❤️🎄

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

3FM Serious Request: Langs The Lifeline

Drie dj-teams van 3FM trekken te voet door het land om geld in te zamelen voor goede doelen tijdens Serious RequestOm 20:25 uur op NPO 3.

Het beste van… Kerst

Welke kerstmuziek maakt bekend Nederland blij? Kees Tol, Samantha Steenwijk, Antje Monteiro en vele andere BN'ers buigen zich over kerstklassiekers van Youp van 't Hek, Wham, André Hazes en natuurlijk Mariah Carey. Om 21:25 uur op NPO 3.

Not the Robbie Williams Christmas Show

Tijdens de show trakteert Robbie Williams op een avond vol muziek en entertainment. Robbie zingt enkele klassieke hits, plus gloednieuwe kerstliedjes en wordt vergezeld door een aantal speciale gasten, onder wie zijn vader Peter Williams en Jamie Cullum. Om 22:40 uur op NPO 3.

The Night Before

Voor drie vrienden is kerstavond al jarenlang een avond voor drank, drugs en feesten. Nu ze volwassen worden, hebben ze door dat die traditie zomaar eens voorbij kan zijn. Ze besluiten met een knaller te eindigen… Om 20:30 uur op SBS9.

The Christmas Contract

De vrijgezelle webdesigner Jolie ziet op tegen de kerstdagen, omdat ze weet dat ze dan haar ex-vriend en zijn nieuwe vriendin tegen gaat komen. Jolies beste vriendin, Naomi, heeft de oplossing: als Jolie een website voor haar broer maakt, wil hij vast wel doen alsof hij haar nieuwe vriend is! Om 20:30 uur op RTL8.

Fijne kerstavond!

Meer over