Kerstkijktip: All You Need Is Love Kerstspecial

24 december 2014 11:04 | amusement | Door Televizier

© Nick van Ormondt - RTL

Robert ten Brink is er helemaal klaar voor. ‘Dr. Love’ haalt weer van over de hele wereld mensen naar Nederland zodat ze met hun geliefden Kerst kunnen vieren. 

Wat is Kerstavond zonder All You Need Is Love? In veel huiskamers hét moment om gezellig met z’n allen voor de tv te gaan zitten en mee te zwijmelen met al het geluk dat van het scherm spat. Ook in deze editie brengt Robert ten Brink weer geliefden en families bij elkaar om samen van de feestdagen te genieten. Want: niemand hoort met Kerst alleen te zijn, is het motto van het programma. 

All You Need Is Love Kerstspecial

Bij de familie Ten Brink zelf is de uitzending traditiegetrouw ook een ‘momentje’. Robert vertelde dat hij met zijn vrouw Roos – die ook aan de uitzending meewerkt – en hun dochters op Kerstavond altijd het resultaat van hun arbeid bekijkt. Het All You Need Is Love-team begint in oktober al met de grootste klus: het selecteren van de duizenden wensen die binnenkomen bij de redactie. Er kan immers maar een klein percentage van in vervulling gaan.

Ook Nicolette van Dam is al helemaal klaar voor Kerst. Samen met haar dochtertje Lola-Lily danst ze de feestdagen tegemoet.

Meer over