Succesvolle hit

Kijkcijferhit De Verraders is in de prijzen gevallen

5 april 2022 16:11 | amusement | Door Judith Regeling

© RTL
De makers van De Verraders mogen zich in hun handjes knijpen. Vandaag is namelijk in Cannes bekendgemaakt dat deze kijkcijferhit van RTL4 een International Format Award heeft gewonnen in de categorie Competition Reality Format.

De Verraders was echter niet het enige programma van RTL4 dat in de race was. Ook B&B Vol Liefde en Make Up Your Mind streden mee.

Peter van der Vorst

Peter van der Vorst vindt het geweldig dat De Verraders op deze manier is bekroond. "Dat het succes van De Verraders geen grenzen kent, is al een tijdje bekend en deze internationale prijs is een mooie erkenning voor het harde werk dat in dit format zit. De prijs is de kers op de taart van een mooie creatieve samenwerking tussen IDTV en de RTL Creative Unit."

De Verraders

Marc Pos, producent van IDTV, sluit zich daarbij aan: "Ik kom al meer dan 20 jaar bij tv beurs in Cannes. Iedere keer droom je toch weg bij het idee dat je met een eigen format een C21 award wint", zo laat hij weten in een statement. "Want hier een prijs winnen betekent wereldwijde erkenning en wie is daar nu niet ontvankelijk voor? Vanuit IDTV zijn we in één woord: supertrots!"

De Verraders is iedere vrijdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4. 

Meer over