Kijkers moeten wennen aan nieuw decor NOS Journaal

De NOS nam vrijdagavond haar nieuwe decor in gebruik. Dat het de vorm van een vissenkom in stijlvol grijs had, was voor veel kijkers best wel even wennen.

Nieuwslezer Winfried Baijens mocht het spits afbijten in de studio met het 18.00 uur nieuws. Maar de kijkers begonnen de veranderingen pas echt te merken bij het bulletin van 20.00 uur. Voor de verandering was de kledingkeuze van anchorwoman Annechien Steenhuizen eens niet wat het journaal trending topic maakte op Twitter.

Weer teveel van het goede

De grote schermen bleken volgens de nodige kijkers geen voordeel voor het weerpraatje. Ineens was er zoveel ruimte dat de hele wereld in beeld pastte en dan wordt het voor Gerrit Hiemstra natuurlijk knap lastig om een plaatsselijke voorspelling te doen.

Meer over:

Reageren