Kijkers verbaasd over finale Hunted VIPS: 'Is dit gescript?'

23 februari 2021 11:54 | amusement | Door Irma Tomas

© AVROTROS
Het ging er gisteren enorm spannend aan toe in de laatste aflevering van Hunted VIPS, maar sommige kijkers vroegen zich af: is dit echt of is dit gescript?

Na een enorme spannende strijd om uit de handen van de 'hunters' te blijven waren Dennis Weening en zijn maatje Klaas van der Eerden uiteindelijk als laatste over. Zij moesten om precies 11.59 uur bij de steiger op het Eiland van Heeg zijn om daar op een snelle speedboot te stappen. Als dat lukte dan waren zij de glorieuze winnaars van Hunted VIPS

Jolanda

Alles leek gladjes te verlopen voor de heren, tot er wat rare dingen gebeurden. Eerst gooide de beste vriendin van mede-kandidaat Birgit Schuurman roet in het eten door de hunters alles te vertellen wat ze wilden weten over het extractiepunt. Deze Jolanda tekende zelfs een kaart van het Eiland van Heeg voor de 'hunters' zodat de achtervolgers precies wisten waar ze moesten zijn. En dat wekte verbazing.  

De buurman

Later in de aflevering gebeurde er nog iets heel geks. Dennis en Klaas kregen via de een e-mail van een helper de laatste informatie over het precieze extractiepunt. Toen de hunters aanklopten bij die helper bleek een buurman ineens over een filmpje te beschikken om het de hunters nog makkelijk te maken. 

Extractiepunt

Het gevolg was dat het op het extractiepunt wemelde van de hunters. Uiteindelijk lukte het Dennis om de speedboot te bereiken maar Klaas was een prooi voor de hunters.  

Toch waren de kijkers uiteindelijk wel blij met de glorieuze winnaar van Hunted VIPS.  

Meer over