Kijktip: 10 jaar Boer Zoekt Vrouw

Agrarisch datingprogramma Boer Zoekt Vrouw bestaat een decennium en dat viert presentatrice Yvon Jaspers met de tweedelige special 10 jaar Boer Zoekt Vrouw.

Yvon blikt met deelnemers uit alle seizoenen terug op het gierend succesvolle Boer Zoekt Vrouw. Het jubileum gaat gepaard met mooie getallen. Gemiddeld keken ruim drie miljoen mensen naar de ontluikende liefdes. Er deden 68 boer(inn)en mee, aan wie in totaal meer dan 10.000 brieven werden geschreven.

Boer Zoekt Vrouw

Boer Henk, die in 2012 meedeed, was tot nu toe het populairst met 1109 geïnteresseerden. Yvon Jaspers kan nog wel even doorgaan met succesverhalen: „In tien jaar is er met deze mensen ontzettend veel gebeurd. Sommigen zijn inmiddels al negen jaar bij elkaar, veel van hen zijn getrouwd en er zijn tientallen kinderen geboren.” In een feestelijk versierd landhuis praat de presentatrice bij met verschillende deelnemers.

10 jaar

Een vrolijk onderdeel van de speciale jubileumuitzendingen is de Boer Zoekt Vrouw Quiz. Inspiratie hiervoor vond Yvon
in haar eigen omgeving. „Elk jaar ga ik met mijn Brabantse familie lekker een weekend op vakantie. Dan spelen we ook altijd hilarische quizjes. Dat doen we nu ook met de boeren. Ik ga ze testen op hun kennis van het programma. Er komen allemaal spraakmakende, grappige en ontroerende fragmenten voorbij van de afgelopen tien jaar.”

Special

Volgende week zondag is het tweede en laatste deel te zien van deze vrolijke special. Op 4 januari start een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw. De reeks is nog niet eens begonnen, maar er is nu al een record gevestigd.

Meer over:

Reageren