Kijktip: B-Braver Cassius Verbond zoekt de ware in Adam Zkt. Eva VIPS

15 juni 2017 11:32 | amusement | Door Televizier

© Roland J.Reinders

Als voormalig lid van boyband B-Brave hoeft Cassius Verbond (19) niet te klagen over vrouwelijke aandacht. Toch is het meisjesidool alweer een jaar vrijgezel. In Adam Zkt. Eva VIPS  gaat hij op zoek naar een nieuwe liefde.

Aanbidding

Met een fan heeft Cassius nog nooit gedatet, maar hij zou het geen probleem vinden als dat nu wel gebeurt: ‘‘In dit programma leer je elkaar echt beter kennen. Dat gaat verder dan een eventuele aanbidding’’, zegt de zanger in de Telegraaf. In Adam Zkt. Eva VIPS krijgt hij juist gezelschap van een ‘Eva’ die geen idee heeft wie de zanger is. 

Lees ook: Adam zkt. Eva-deelneemster Chaira Borderslee vond haar Adam

Stressvol

Cassius schaamt zich verder niet voor zijn lichaam: ‘‘Je bent meer op je gemak omdat de ander ook naakt is. Ik wilde er van tevoren niet teveel over nadenken, anders zou het te stressvol zijn. Het voelde ook gek, iedereen ziet je naakt op tv. Maar ik zit lekker in mijn vel en heb niets te verbergen.’’

X-Factor

Met B-Brave deed Cassius in 2013 mee aan X-Factor. De groep eindigde op de derde plek. Na het zangavontuur scoorden de jongens hits met nummers als Bij mij en One night stand. Hun succes werd veelvuldig beloond: B-Brave won in 2014 een  XITE Kickstart Award en mocht driemaal op rij een Kids Choice Award mee naar huis nemen. Begin maart van dit jaar besloten de bandleden uit elkaar te gaan, tot groot verdriet van hun vrouwelijke fans.

Kijktip: B-Braver Cassius Verbond zoekt de ware in Adam Zkt. Eva VIPS 

Meer over