Kijktip: Een Man Voor Mijn Moeder

6 april 2015 09:51 | amusement | Door Televizier

© SBS

SBS 6 zond eerder Wie Trouwt Mijn Zoon? uit, maar in deze nieuwe datingshow zijn de rollen omgedraaid: kinderen zoeken een man voor hun vrijgezelle moeder.

Anita (51), Cindy (48), Heidi (45) en Veronique (53) zijn klaar voor een nieuwe man in hun leven. In Een Man Voor Mijn Moeder starten de volwassen kinderen van deze vrouwen een zoektocht. Al snel blijkt dat zij een totaal andere kijk op de liefde hebben dan hun moeders.

Rob Kamphues

Aan Rob Kamphues de taak om de zoektocht in goede banen te leiden. Dit programma is de presentator, die zelf op latere leeftijd weer vrijgezel werd, op het lijf geschreven. "Het was voor de meeste moeders best eng om weer te daten. Dat herken ik uit eigen ervaring, want toen ik weer vrijgezel werd, had ik geen idee waar en hoe ik moest gaan stappen. Dat ben je gewoon verleerd."

Speeddates

Na een enerverende zoektocht hebben de kinderen zes leuke mannen voor hun moeder geselecteerd die tijdens de grote speeddate-dag "live" kennis met de moeders mogen komen kennismaken. Samen met presentator Rob Kamphues kijken de kinderen achter de schermen mee.

Een Man Voor Mijn Moeder is maandagavond om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Lees ook:
Rob Kamphues is blij met zijn vertrek bij De Reünie.

Meer over