Kijktip: Weet Ik Veel

23 mei 2015 10:00 | amusement | Door Televizier

© Roy Beusker Fotografie

Susan Visser en Jeroen Latijnhouwers krijgen het zwaar in Weet Ik Veel. Ze moeten het opnemen tegen de Slimste Mens Pieter Derks.

Tegenover Linda de Mol nemen deze week weer drie bekende Nederlanders plaats, die best veel hopen te weten. Actrice Susan Visser en presentator Jeroen Latijnhouwers hebben een geduchte tegenstander in Weet Ik Veel: ze nemen het op tegen cabaretier Pieter Derks.

Slimste mens

Behalve grappig is Pieter ook nog eens erg pienter. Hij won in 2013 de kennisquiz De Slimste Mens, waarvoor hij afrekende met onder anderen zanger Charly Luske, schrijfster Hanna Bervoets en cabaretier Ronald Snijders. Zijn de tegenstanders in Weet Ik Veel ook kansloos?

Wie Is De Mol

Nou, er is hoop; de grappen­maker is niet in alle televisieprogramma’s even succesvol. Zo deed hij afgelopen seizoen mee aan avonturenprogramma Wie Is De Mol. Zijn mensen­kennis schoot ernstig tekort en hij lag er in de eerste aflevering al uit. Actrice Susan Visser heeft ook ervaring met Wie Is De Mol. Zij deed in 2014 mee en was toen de grote saboteur. 

Weet Ik Veel is zaterdagavond om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Lees ook:
RTL 4: "Weet Ik Veel is geen doorgestoken kaart"

Meer over