Kijktips: BN'ers achter het fornuis in Chef in je oor

Een gerecht klaarmaken zonder zelf een stap in de keuken te zetten? Dit is de uitdaging die topchefs aangaan in het nieuwe kookprogramma Chef in je oor. De keuken is verboden terrein voor de koks en via een oortje communiceren ze met bekende Nederlanders die de instructies van de chefs achter het fornuis moeten opvolgen. Het is de bedoeling dat er binnen een uur een heerlijk gerecht op tafel staat.

Klaas van der Eerden

Elke week strijden twee teams bestaande uit één chef en één bekende Nederlander tegen elkaar. Vanzelfsprekend wint het team dat het lekkerst kookt. Het programma wordt gepresenteerd door Klaas van der Eerden. De cabaretier begon zijn carrière als presentator bij Het klokhuis. Afgelopen jaar deed hij mee aan Expeditie Robinson, waar hij vierde werd.

Filemon en Annemiek

Anne-Marie Jung, Roué Verveer, Brownie Dutch, Tim Douwsma, Ruud Feltkamp en Richard Groenendijk, Fockeline Ouwerker, Pepijn Gunneweg, Filemon Wesselink, Annemiek Schollaardt en Fred van Leer gaan aan de kook. 

Ron Blaauw

Erik van Loo (Parkheuvel) en Stefan van Sprang (Aan de Poel), Edwin Vinke (De kromme watergang), Joris Bijdendijk (RIJKS), Ron Blaauw van restaurant Ron Gastrobar (1 ster) en Soenil Bahadoer van restaurant De lindehof in Nuenen (2 sterren) zijn de chefkoks die op het beste moeten houden. 

 

Reageren