Kim en Kanye in Temptation Island VIP

1 april 2017 08:03 | amusement | Door Televizier

Kim Kardashian en Kanye West gaan de ultieme relatietest aan in de Amerikaanse variant van Temptation Island. Zij zijn niet het enige bekende koppel dat aan de vip-versie van het programma deelneemt.

Temptation Island was in de Verenigde Staten in 2003 voor het laatst te zien op televisie. Volgens Suzanne Scott, Executive Vice President Programming and Development bij Fox, is het tijd om de ultieme relatietest een nieuw leven in te blazen. “Dit najaar komen we met Temptation Island VIP. Hierin proberen bekende koppels de verleiding van aanlokkelijk vrijgezellen te weerstaan”, meldt ze in een persbericht.

Kim en Kanye

Fox tast diep in de buidel om van het programma een succes te maken. Zo strikte de zender Kim Kardashian en Kanye West voor het programma. Ook Jionni LaValle en Nicole ‘Snooki’ Polizzi uit Jersey Shore gaan de uitdaging aan, evenals Trista & Ryan Sutter uit The Bachelorette

De verleiders

De verleiders in Temptation Island VIP zijn geen bekende Amerikanen. Ze zullen echter van goeden huize moeten komen om het hartje van de beroemdheden sneller te laten kloppen. Kim Kardashian en Kanye West krijgen immers bijna dagelijks huwelijksaanzoeken van fans, die zonder enige twijfel worden afgeslagen. Althans, daar gaan we van uit.

Het eiland

Temptation Island VIP wordt binnen afzienbare tijd opgenomen. Fox wil de exacte locatie van het eiland nog niet bekendmaken, al is de kans groot dat het een prachtig eiland voor de kust van Belize wordt. Daar werden eerdere seizoenen ook al opgenomen.

Meer over