Kim-Lian en Dirk Zeelenberg maken opvolger Life 4 You op SBS 6

Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg presenteren dit najaar een nieuw programma op de zondagmiddag van SBS 6: Nederland Op Zondag.

Nu RTL 4 is gestopt met Life 4 You, springt SBS 6 in het gat op de zondagmiddag. Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg gaan het live programma Nederland Op Zondag presenteren voor de zender, meldt De Telegraaf.

Familiemoment

Nederland Op Zondag wordt uitgezonden vanaf een locatie ergens in Nederland. Het moet volgens SBS 6 een 'echt familiemoment' worden, met gasten, publiek, (show)nieuws en een kok. Het format lijkt op Life 4 You, geeft Dirk toe: "We zitten nota bene op hetzelfde tijdstip. Maar laten we eerst maar eens kijken of het ons lukt. Carlo Boszhard en Irene Moors deden het natuurlijk wel heel goed. Zelf was ik altijd graag bij hen te gast."

Plezier maken

Dirk heeft al wat ideeën over de invulling van Nederland Op Zondag: "Wat mij betreft wordt het een gezellige show, waarin mensen met mooie verhalen langskomen. En ik hou wel van een beetje keten: we gaan plezier maken." De acteur, vooral bekend als David uit Divorce (zie foto), heeft nog geen ervaring met presenteren. "Maar Kim-Lian is een ervaren presentatrice, daar kan ik me aan optrekken, verwacht ik. En ik begeef me sinds enige tijd ook op het sprekersvlak en treedt op als trouwambtenaar: daar komt dit nu bij. Ik heb er veel zin in!"

Nederland Op Zondag is vanaf dit najaar elke zondagmiddag tussen 17.00 en 18.30 uur te zien op SBS 6.

Reageren