Kim-Lian komt met nieuwe afvalshow De Grote Herkansing

In het najaar presenteert Kim-Lian van der Meij op SBS 6 het nieuwe programma De Grote Herkansing waarin ze te dikke stellen met relatieproblemen te hulp schiet.

Omdat overgewicht vaak verband houdt met iemands emotionele toestand, is de kans relatief groot dat mensen met relatieproblemen meer gaan eten en dus aankomen. Die extra kilo's maken de onderlinge verhoudingen er ook niet beter op, waardoor je in een vicieuze cirkel terechtkomt.

De Grote Herkansing

In De Grote Herkansing gaat Kim-Lian van der Meij alles op alles zetten dat patroon te doorbreken. De geliefden worden verplicht om maar liefst vijf maanden lang gescheiden van elkaar te leven. In die periode hebben ze ook geen contact met elkaar en gebruiken ze de tijd volledig om aan zichzelf te werken. Er wordt gesport, gezond gegeten en ook geestelijk is er vaak veel te doen.

Herboren

De deelnemers veranderen in die periode zienderogen en voelen zich doorgaans als herboren. Dat geeft hen ook de kans goed na te denken wat ze (nog) voor hun partner voelen en of ze wel door willen gaan. Als de vijf maanden er op zitten, wordt het stel in aanwezigheid van vrienden en familie voor het eerst herenigd en zien ze de grote metamorfose die ze beiden hebben ondergaan. Is dat precies wat ze nodig hadden, of heeft de tijdelijke scheiding een permanente als gevolg?

Reageren