Klaas Drupsteen drinkt wijn bij Omroep MAX

Vorig jaar werd Klaas Drupsteen ontslagen bij Hello Goodbye en leek het gedaan met zijn tv-carrière. Maar gelukkig komt het allemaal goed met Klaas. Hij gaat een wijnprogramma presenteren bij MAX.

Dat het om een wijprogramma gaat, is geen toeval, want Klaas Drupsteen is vinoloog en liet eerder al weten dat het zijn grote droom was een wijnprogramma te presenteren. En dat mag hij nu doen bij Jan Slagter voor Omroep MAX.

Monique van de Ven

Het programma heet Wijn Met Karakter en Klaas gaat daarin met Monique van de Ven op pad in een gastronomische roadtrip door Noord-Oost Italië om uit te zoeken welke wijn precies bij haar karakter aansluit. Klaas en Monique maken een tour langs wijnbarretjes en helpen bij het druiven plukken.

Eigen methode

De juiste wijn bij de juiste persoon zoeken is een specialiteit van Klaas Drupsteen die een eigen methode heeft bedacht om dat vast te stellen. Volgens hem kan hele proces iemand inzicht geven in zijn of haar karakter en drijfveren. Klaas valt ter demonstratie zelfs in te huren voor feesten en partijen.

Hello Goodbye

De presentator werd vorig jaar na twee seizoenen gedumpt als presentator van Hello Goodbye, alwaar hij de opvolger was van Joris Linssen. Volgens de KRO-NCRV was Klaas stomweg te onbekend om een succes te zijn voor de omroep.

Reageren