Klaas van Kruistum presenteert Kerst Met De Zandtovenaar

Klaas van Kruistum vertelt het kerstverhaal aan alle jonge KRO-NCRV-kijkers tijdens het tv-evenement Kerst Met De Zandtovenaar.

The Passion vindt dit jaar plaats in Enschede, maar ook in Roermond wordt het kerstverhaal op bijzondere wijze verteld. Terwijl Klaas van Kruistum de Bijbelse vertelling in moderne taal presenteert, brengt zandtovenaar Gert van der Vijver de woorden middels prachtige zandtekeningen tot leven.

Kerst Met De Zandtovenaar

Het is de eerste keer dat Klaas van Kruistum een dergelijke show mag presenteren. "Best een beetje spannend natuurlijk: in Roermond op de Markt voor duizenden mensen en op tv voor heel Nederland live een verhaal vertellen, maar het is vooral een grote eer", aldus Klaas.

Artiesten

Bij een kerstverhaal horen natuurlijk ook kerstliedjes. Wudstik, Sandra van Nieuwland, Kris Berry, Niels Geusebroek, Julia van der Toorn, Sharon Doorson, Tangarine en Stevie Ann zingen donderdag 11 december de sterren van de hemel  op de markt in Roermond. Het programma wordt in de kertperiode uitgezonden op NPO Zapp en NPO 1.

Klaas van Kruistum

Klaas van Kruistum heeft zin in de opnames van Kerst Met De Zandtovenaar. "Ik kijk uit naar het moment dat de kerstboodschap, de muziek en de verbazingwekkende tekeningen van de zandtovenaar bij elkaar komen, zodat je helemaal wordt meegenomen in dit bijzondere verhaal van hoop en liefde. Ik heb er nu al zin in", aldus de presentator.

Klaas van Kruistum won dit jaar de Gouden Stuiver met het EO-programma Checkpoint.

Meer over:

Reageren