Op zoek naar derde lid (m/v)

Klaasje verlaat K3 na vijf jaar

9 februari 2021 15:26 | amusement | Door Jef Willemsen

© ANP
Ondanks de sneeuw is het een zwarte dag voor K3-fans. Klaasje Meijer heeft aangekondigd de kleuterpopgroep na vijf jaar te gaan verlaten.

K3 kondigde het vertrek van Klaasje (foto, links) aan in een speciale persconferentie belegd door Studio 100, de Vlaamse productiemaatschappij van Gert Verhulst verantwoordelijk voor het ontstaan van de meidengroep.

Nieuw lid

Meijer (25) liet weten na vijf jaar K3 haar horizon te willen verbreden en dat betekent een loopbaan zonder haar 'zussen' Hanne en Marthe. K3-baas Gert Verhulst verklaart dat haar vervanger zowel een man als een vrouw kan zijn. De enige voorwaarde aan de nieuwe K is dat hij of zij boven de 18 is.

K2 zoekt K3

In het verleden werden nieuwe K3 leden altijd gekozen via een talentenjacht op televisie. Zo zond SBS 6 in 2009 K2 zoekt K3 uit toen Kathleen Aerts de meidengroep verliet. In 2015 was eveneens op televisie te zien hoe de huidige samenstelling het stokje overnam van Karen, Kristel en Kathleens opvolger Josje Huisman.

Afscheidstour

Klaasje is echter nog lang niet weg. Door het coronavirus werd de huidige tour afgelast. Het de bedoeling dat de tour weer kan worden hervat en kan dienen als Klaasjes afscheid van de fans.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door K3 (@k3.studio100)

Meer over