Klagende Karin: "Help Mijn Man Is Klusser knipt positieve reactie weg"

De 'ondankbare' Karin liet veel kijkers van Help Mijn Man Is Klusser van hun stoel vallen. Karin reageert nu op de ophef: "De keuken is wél heel mooi!"

Karin werd in Help, Mijn Man Is Klusser! geholpen door John Williams en zijn team. Ze leefde al twee jaar in een bouwval omdat haar man Rien geen hand uitstak in het huis, dus de woning werd flink onder handen genomen. Toen John in de verbouwde keuken Karins blinddoek afdeed, leek zij echter helemaal niet tevreden over het resultaat. Ze had het over 'weinig werkblad', dacht dat het eten niet in de kleine vriezer zou passen en sputterde: "Waar zijn mijn stopcontacten?"

Uitgelokt?

"Die reactie was uitgelokt," vertelt Karin nu aan Omroep Brabant. Ze zegt dat ze wél heel blij was met de nieuwe keuken, "maar dat hebben ze er bijna helemaal uitgeknipt." RTL herkent zich niet in deze beschuldiging. "We hebben het in beeld gebracht zoals het is gebeurd," zegt een woordvoerder. "Het enige wat wij gedaan hebben, is geregistreerd. We hebben er niet in gemanipuleerd."

Keuken

Karin had niet verwacht dat haar keuken zou worden aangepakt. "Er was afgesproken dat ze de badkamer zouden doen," zegt ze bij Omroep Brabant. "Ineens is er een andere keuken. Die ook nog een stuk kleiner is. Als ik dat geweten had, had ik gezegd: zo schiet ik er niets mee op. Ik heb de hele keus niet gehad."

Dankbaar

Toch is Karin niet ontevreden over haar deelname aan Help, Mijn Man Is Klusser: "Ik ben heel dankbaar. Wel hebben we een aantal dingen in de keuken veranderd omdat we te weinig ruimte hadden. Sommige dingen zijn niet praktisch met vier kinderen. Dat heb ik toen ook gezegd, maar dat is er uitgeknipt."

Help, Mijn Man Is Klusser!

RTL ontkent dat dus. De woordvoerder laat weten dat er contact zal worden opgenomen met Karin: "Blue Circle is een betrokken productiemaatschappij. Er wordt sowieso nog met haar gebeld vandaag."

Lees ook:
Help, Mijn Man Is Klusser trok 1,6 miljoen kijkers.

Reageren