Klagende Karin sleept Helpt Mijn Man is Klusser voor de rechter

De vrouw die een gloednieuwe keuken kreeg en vervolgens klaagde over te weinig stopcontacten, sleept Help Mijn Man is Klusser voor het gerecht. Ze voelt zicht misbruikt.

Karin kreeg in april heel tv-kijkend Nederland over zich heen toen ze zich aan het eind van de uitzending van Help, Mijn Man is Klusser tegen een stomverbaasde John Williams beklaagde over het formaat werkblad en de hoeveelheid stopcontacten in haar gloednieuwe, net gemonteerde keuken. 'Waar zijn mijn stopcontacten?' werd in de dagen erna een gevleugelde uitspraak.

Getreiterd

Later haastte de 28-jarige Karin zich te zeggen dat ze heus blij was met haar nieuwe keuken maar dat RTL die reactie uit de uitzending had geknipt. En nu vertelt ze in het AD dat haar leven een grote nachtmerrie is geworden sinds haar deelname aan het klusprogramma.

Ze zegt voortdurend getreiterd te worden, bovendien slaapt Karin niet lekker meer sinds ze een tekort heeft aan stopcontacten. „Wat ik RTL zeer kwalijk neem, is dat de programmamakers op de hoogte waren van het feit dat ik lijd onder een posttraumatisch stress-syndroom. Nu zegt RTL dat ik hierover heb gezwegen, maar dat is dus niet waar. Er is willens en wetens misbruik van mij gemaakt met allemaal nare gevolgen voor mij en mijn gezin.”

Badkamer en vloer

Volgens Karin zijn de nieuwe badkamer en de nieuwe vloer niet mooi en wilde ze helemaal geen nieuwe keuken. „De keuken is er zomaar uitgegooid, terwijl dat niet eens nodig was! Ze hebben er vervolgens alles aan gedaan om mij zo negatief mogelijk af te schilderen.”

 

 

Reageren