Kleine cliffs in GTST

4 juli 2014 06:35 | amusement | Door Televizier

© Kastermans Fotografie

Het is een fijne traditie: de zomercliffhanger van GTST. De cast gaat met vakantie en laat ons achter met een aantal spannende plotwendingen om over na te denken.

Na de fatale parachutesprong van vorig jaar kozen de schrijvers van GTST nu voor een aantal kleine cliffhangers om het seizoen in stijl mee af te sluiten. De eerste kleine cliff vond woensdag al plaats. Er is in de zomerstop in ieder geval meer dan genoeg om over na te denken. 

Maximes geheim

Een van deze spannende momenten gaat over Maxime (Marjolein Keuning). Zij draagt al jaren een groot geheim met zich mee: Vincent (Oscar Aerts) is eigenlijk haar zoon. De kijkers van GTST weten dit allang, maar Vincent zelf heeft nog niets in de gaten. Maxime probeerde een relatie tussen hem en zijn volle nicht Nina te voorkomen, maar er was geen houden aan. Janine dreigt nu te verklappen wat zij weet over Maxime. 

Sjors spoorloos

Sjors (Inge Schrama) is intussen nog steeds spoorloos. Haar vriend Tim, die zelf net terug is nadat hij maandenlang gevangen werd gehouden, is naar haar op zoek. Het is uiteindelijk Bing die Sjors in het water ziet drijven. Hij aarzelt niet en duikt in het water om haar te redden. Grappig detail: Bings vertolker Everon Jackson Hooi kon lange tijd niet zwemmen. Hij leerde dat voor zijn deelname aan Expeditie Robinson vorig jaar. 

Anton in de cel

Verder loopt de situatie met Anton Bouwhuis uit de hand. Door een valse beschuldiging van Rikki is hij gearresteerd. De band met zijn zoons Sjoerd en Tim was al niet best, nadat hij verschillende keren felle kritiek had geuit op hun levens. Als blijkt dat de jongens niet in de onschuld van hun vader geloven, dreigt hun relatie nog verder te verslechteren. Eén ding is zeker: er zijn nog genoeg problemen in Meerdijk. 

Marly van der Velden sprak eerder over de cliffhanger van GTST.

Meer over