Henny wil wel

Komt Waar is dat feestje? terug op de buis?

6 juni 2021 09:38 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© William Rutten
Begin vorig jaar was er ineens Waar is dat feestje? op SBS 6. Henny Huisman maakte daarmee zijn televisiecomeback en het programma scoorde redelijke kijkcijfers. Henny wil nog wel een seizoen.

Begin 2020 kon de reeks van Waar is dat feestje? helaas niet worden afgemaakt vanwege het coronavirus. In het format gaat Henny langs op allerlei feestjes, maar die vielen natuurlijk toen volledig in het water. Nu het er op lijkt dat er de komende maand weer meer mogelijk is, ziet Henny ook mogelijkheden voor een tweede seizoen van het programma.

Feestjes inhalen

"Vorige week sprak ik met Marco Louwerens (programmadirecteur SBS). Ik zei tegen hem: straks is er in elke tuin een barbecue. Feestjes gaan nog groter worden gevierd, bruiloften worden ingehaald, en dat is meer dan terecht", doet hij uit de doeken tegenover NU.nl.

Volgens Henny hebben mensen meer dan ooit behoefte om feestjes te vieren, dus daar kan hij dan mooi op meeliften in Waar is dat feestje?. "Dat we onze vrijheid terugkrijgen, dat is een groot goed. Dan kan het de titel Gelukkig er is weer een feestje! krijgen, of iets anders dat lekker bekt. We hebben die feestjes allemaal ontzettend gemist."

Overigens was columniste Angela de Jong niet bepaald enthousiast over het format.

Meer over