Kopen? Het 'huis' van The Kardashians is beschikbaar

10 mei 2017 13:08 | amusement | Door Televizier

© E! Entertainment

Het huis waarin de familie sinds 2004 lief en leed deelde voor hun reallife soap Keeping up with the Kardashians staat te koop. Voor bijna 9 miljoen dollar is het paleisje van jou.

Dat Keeping up with the Kardashians helemaal niet zo reallife was, bewijst dit huis maar weer. Kim, Kourtney, Khloe, Kylie, Kendall, broer Robert, moeder Chris en vader Bruce Jenner (tegenwoordig Caitlynn) woonden helemaal niet in de enorme villa die we in de serie zagen.

True Blood

Het bewuste huis in de heuvels van Hollywood heet Palazzo dei Sogni (paleis der dromen) en heeft al flink wat tv-uurtjes gemaakt. De woonruimte was ook al uitgebreid te zien in de series True Blood, Entourage en Rome.

Afbeelding

George en Bruno

Tijdens het Keeping up with the Kardashians-tijdperk kwamen vooral de voorkant en de tuin vaak in beeld. 9 miljoen is nog niet eens zo duur voor Palazzo dei Sogni als je bedenkt dat het huis 725 m2 is, 7 slaapkamers en 8 badkamers telt. Het is in Venetiaanse stijl gebouwd en heeft in elke kamer 17de eeuwse kroonluchters hangen. Er is ook een privé-bioscoop en een wijnkelder met 2000 flessen. En mocht dat nog niet genoeg zijn: de buren heten George Clooney, Bruno Mars en Miley Cyrus.

Meer over