Wie krijgt gelijk?

Kort geding Rossana Kluivert tegen Opgelicht?! vandaag

15 januari 2020 11:02 | amusement | Door Irma Tomas

© TLC
Vandaag dient het kort geding van Rossana Kluivert tegen Opgelicht?! in de rechtbank van Lelystad. Volgens Rossana heeft het Avrotros-programma onzorgvuldig gehandeld.

Opgelicht?! had een niet erg positief item over haar organisatie Dog Rescue Center op Curaçao dat zwerfhonden claimt te redden. Volgens het programma zou er veel van het ingezamelde geld zijn opgegaan aan marketing en zijn er veel minder honden gered dan Rossana Kluivert en haar stichting beweren. Daarop wilde de vrouw van Patrick Kluivert zichzelf komen verdedigen in de studio maar dat mocht niet van Avrotros. De omroep zei in een reactie dat ze Rossana alle gelegenheid had gegeven te reageren op de aantijgingen maar dat deze had geweigerd. 

Royce de Vries

Daarna ging het los in de media met de onvermijdelijke Peter R. de Vries die overal vertelde dat Opgelicht?! onzorgvuldig te werk was gegaan en dat er niets klopte van het verhaal. Het doel van het kort geding is de gewraakte uitzending van Opgelicht?! offline te krijgen. De advocaat van Rossana is Royce de Vries. Dat is inderdaad de zoon van Peter. 

Meer over