Jubileumeditie

KRO-NCRV onthult locatie van The Passion 2025

11 juni 2024 09:07 | amusement | Door Tessa Kok

© Nathan Reinds
Het paasspektakel The Passion vindt in 2025 plaats in het Zeeuwse Terneuzen. Dat heeft KRO-NCRV vanochtend bekendgemaakt met een video op Instagram.

Terneuzen

Terneuzen is door de KRO-NCRV uitgekozen als stad voor de jubileumeditie van het muzikale paasverhaal. Het is de vijftiende editie van het live paasspektakel. 

De burgemeester van Terneuzen, Erik van Merrienboer, is enthousiast dat de stad is gekozen als locatie. ''Wij werken vol energie aan een gemeente waar op cultureel gebied van alles te beleven is voor inwoners, ondernemers en bezoekers. We zijn daarom trots dat Terneuzen volgend jaar het decor is van het grootste live-muziekspektakel van Nederland. Het is een prachtige gelegenheid om Terneuzen aan iedereen te laten zien. We kijken ernaar uit om The Passion samen te organiseren.”

The Passion

Niet alleen de reguliere editie van The Passion vindt plaats in Zeeland, ook The Passion Hemelvaart wordt in deze provincie opgenomen. De gemeente Sluis is het decor voor de Hemelvaart-editie.

De cast van The Passion is nog niet bekend. Dit wordt later aangekondigd. De reguliere Passion is op 17 april 2025 live te zien op NPO 1. De Hemelvaarteditie wordt op 29 mei uitgezonden.

Meer over