Linda blijft slapen

'Linda de Mol maakt bij Talpa kopie van Chantal blijft slapen'

17 juni 2020 09:27 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP
De ruzie tussen Linda de Mol en Chantal Janzen om televisieprogramma’s blijft maar dooretteren. Party doet er nu nog een schepje bovenop met de bewering dat Linda op de zender van haar broer een regelrechte kopie van Chantal blijft slapen gaat maken.

“In Hilversum gonst nu het gerucht dat Linda zou overwegen om er bij SBS 6 Linda blijft slapen van te maken, waarmee ze Chantal weer een hak zou kunnen zetten. Zo lijkt de oorlog tussen de beide diva’s helaas lang nog niet voorbij”, zo valt er te lezen in het tijdschrift.

Oh, wat een jaar 

Na het vertrek van Linda de Mol naar Talpa, kon de koningin van de zaterdagavond maar moeilijk verkroppen dat haar voormalig collega Chantal Janzen bij RTL4 haar ‘kindje’ Oh, wat een jaar! kreeg toebedeeld. Daarom zou ze alles in het werk stellen om de blondine, die ooit haar schoonzus was toen ze een relatie had met Johnny de Mol, een hak te zetten.

Felle strijd

Party-hoofdredacteur Chantal Braspenning voorspelt dat het nog lang niet klaar is tussen de twee. “Wat ooit een liefdevolle familieband was, is volledig omgeslagen in een felle strijd. Jammer, maar soms is de liefde nou eenmaal opperdepop.”

Meer over