Linda de Mol mogelijk getuige Miljoenenjacht-rechtszaak

27 augustus 2014 11:33 | amusement | Door Televizier

Als het aan advocaat Peter Plasman ligt, maakt Linda de Mol binnenkort haar opwachting in de rechtszaal om te getuigen in de zaak die Miljoenenjacht-kandidaat Arrold tegen het programma is begonnen.

Arrold van den Hurk deed eind vorig jaar mee aan de spelshow en deed het behoorlijk goed. Toen hij echter de vraag kreeg of hij wilde stoppen of doorgaan, drukte hij met 125.000 euro op zak op de rode stopknop om seconden later verbaasd op te merken dat hij eigenlijk door had willen spelen.

Advocaat Plasman roept Linda de Mol op

Toen zowel de notaris als de Miljoenenjacht-jury besloten dat Van den Hurk niet door mocht terwijl bleek dat zijn koffertje de 5 miljoen bevatte, besloot hij het er niet bij te laten zitten. Daags na uitzending bood advocaat Peter Plasman zijn diensten aan, omdat hij meende wel degelijk een zaak te zien in de kwestie. Plasman wil nu zowel Linda de Mol als de notaris en de regisseur van de gewraakte aflevering oproepen als getuigen. Overigens moet de rechtbank die getuigenverhoren formeel eerst nog toestaan.

Peter R. De Vries weet zeker dat Arrold zich vergiste

Dinsdag verklaarde Plasman tegen RTL Boulevard waar de zaak wat hem betreft om draait: "De vraag is nu of hij zich vergist heeft en als vaststaat dat hij zich heeft vergist, was dat ook kenbaar voor de wederpartij? Om dat te kunnen bewijzen, gaan we getuigen horen." Misdaadverslaggever Peter R. De Vries, als crime-expert aanwezig bij Boulevard, verklaarde de uitzending ook te hebben gezien. Volgens Peter was het duidelijk te zien dat Arrold niet wilde stoppen en per ongeluk op de knop drukte.

Wordt ongetwijfeld vervolgd... 

Meer over