En sluit een re├╝nie uit

Lisa Kudrow heeft Friends nog nooit gezien

13 september 2019 13:55 | amusement | Door Jef Willemsen

© ANP
Slecht nieuws voor de fans van Friends: volgens actrice Lisa Kudrow zit een reünie er echt niet in. Sterker nog, ze heeft zelf nog nooit een aflevering van de hitcomedy gezien.

Lisa (56) deed deze openhartige onthulling in de YouTube-serie van collega komiek Kevin Nealon

Friends reünie

Kevin vroeg zich af of Friends in navolging van Will & Grace ook niet toe is aan een reboot. 15 jaar na het slot van de comedy is er nog altijd vraag naar en ook al zou Lisa het doen als de rest ja zegt, ze weet dat makers Martha Kaufman en David Crane er echt niet voor te porren zijn: "Ze hebben geld genoeg en zijn druk met andere dingen, dat gaat niet gebeuren."

Stress om Phoebe

Ook gaf Lisa toe dat ze in de beginjaren van de serie grote moeite had met haar personage Phoebe Buffay. Ondanks haar acteerervaring en improvisatietalent lukte het Lisa voor haar gevoel niet om de warrige straatmuzikante te spelen. Uiteindelijk zorgde haar medecastlid Matt LeBlanc ervoor dat ze halverwege het derde seizoen ontspande en genoot van het werk en het succes.

Nooit gezien

Maar ook al is Friends na 25 jaar nog altijd en overal te zien dankzij Netflix en oneindige herhalingen op televisie, Lisa heeft naar eigen zeggen nog nooit een aflevering van de serie gezien: "Het schijnt erg goed te zijn, misschien moet ik toch eens kijken", zo zegt ze met een lach tegen Nealon.

Meer over