Ontmaskerd!

Wie is Luna Leftover in Make Up Your Mind 2024?

16 april 2024 13:08 | amusement | Door Judith Regeling

© Videoland
Sinds afgelopen zaterdag breekt menig Make Up Your Mind-kijkers zijn hoofd over wie er schuilgaat achter zowel de prachtige make-up van Luna Leftover als van Nikita. Voor die eerste zetten wij nu alle hints op een rijtje.

Hopelijk komen we zo iets dichter bij de ware identiteit van deze oogverblindende queen.

Lees ook: Alles over Make Up Your Mind 2024 

Luna Leftover

Als er een van de huidige deelnemers van Make Up Your Mind aan zelfvertrouwen geen gebrek heeft, is het Luna Leftover. Ze beweert namelijk dat het algemeen bekend is dat de maan om de aarde draait terwijl de aarde om haar draait. "Dat spreekt voor zich," laat ze het publiek weten. "Iedereen kijkt naar mij en wil mij zijn."

Maar de vraag blijft: wie is Luna eigenlijk? Op die vraag hebben wij zelf ook helaas nog geen antwoord, maar haar vermomming brengt ons wel dichterbij. Misschien verwijzen het zilver en het vogeltje in haar kooi naar het optreden van The Common Linnets op het Songfestival en dus naar Waylon, zoals panellid Ilse deLange denkt. Of gaat hier toch om een van de verslaggevers of presentatoren van Shownieuws? Het embleem op haar cape doet daar sterk aan denken.

Wie is Luna Leftover in Make Up Your Mind 2024?

Ilse deLange is er dus van overtuigd dat het hier om Waylon gaat, maar de kijkers weten het nog niet. Zij vermoeden dat het hier nog weleens zou kunnen gaan om Shownieuws-presentator Manuel Venderbos. Al circuleren op het wereldwijde web ook nog namen als Aran Bade, William Rutten, Martijn Krabbé, Dominic Seldis en London Loy. Het kan nog allemaal.

Make Up Your Mind is iedere zaterdag rond 20:00 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

Meer over