Wie o wie?

Luuk Ikink wil Expeditie Robinson niet presenteren

14 december 2018 13:41 | amusement | Door Televizier

© ANP
Met de finale van Expeditie Robinson 2018 in zicht, nemen de speculaties rondom de nieuwe presentator toe. Wie neemt volgend seizoen op zich, nu Dennis Weening uit zicht is?

Luuk Ikink wil in ieder geval niet, dus die kunnen we afstrepen. "Dat moeten andere mensen maar doen“, besloot de presentator in het AD. "Ik kan me trouwens niet voorstellen dat RTL daar überhaupt aan denkt. Het is niet echt iets wat bij mij past."

Nooit nooit

Niets voor Luuk, dus. Hoewel hij Eilandpraat toch best aardig doet. Hij wijdt uit dat hij niet lang weg wil zijn, dus valt ook een kandidaatschap voor hem af. "Ik heb kleine kinderen. Mijn jongste is dertien weken. Als ik mee zou doen, ga er vanuit dat ik win, haha, en dan dus vijf weken weg ben. Dat kan ik niet maken. Zegt mijn vrouw: hallo, de groeten!" Toch laat hij de deur op een kiertje staan, voor de toekomst. "Later misschien wel. Ik zeg ook nooit nooit."

Art Rooijakkers

Zou het dan toch Art Rooijakkers worden? Het is toch echt de gedoodverfde kandidaat sinds het nieuws naar buiten kwam dat Dennis Weening stopte. De komst van Art zou zelfs de reden van zijn vertrek zijn, maar Art zelf ontkent dat in alle toonaarden. Luuk Ikink zet zijn geld nog wel op Art. Luuk: "Iedereen zegt het. Ik heb niet het idee dat Art het zelf niet wil doen."

Katja Schuurman

RTL Boulevard denkt ondertussen dat Katja Schuurman de klus mag oppakken. Ze gaat namelijk nieuwe programma's maken bij RTL en noemde dat het gaat om twee programma's en een dramaserie. Katja: "Eén is een programma met een mannelijke collega – jullie zijn het niet. Dat is op locatie en ook een beetje met reizen. De andere is ook met een mannelijke collega en ook op locatie."

Tsja, leuke theorie, maar over het vertrek van de vrouwelijke presentator Nicolette Kluijver is niets bekend. Zou het een afleidingsmanoeuvre zijn? 

Meer over