Lullig!

Maarten Steendam ontvangt klacht over geslachtsdeel

18 november 2021 15:15 | amusement | Door Merlin Everts

© Nick van Ormondt

Hart van Nederland-presentator Maarten Steendam heeft eerder deze maand een wel erg opmerkelijke klachtenmail ontvangen. Namelijk eentje over zijn kruis.

De presentator laat weten dat hij een klacht heeft ontvangen over het feit dat zijn geslachtsdeel ‘als vorm’ zichtbaar is terwijl hij Hart van Nederland presenteert. Maarten deelt de mailwisseling onder de noemer ‘Nu al mijn favo kijkersmail ever’ via Twitter.

Hart van Nederland

In de mail is te lezen dat de dame op leeftijd erg afgeleid wordt door Maartens kruis en dat hij hier al eerder op had moeten worden gewezen door zijn Hart van Nederland-collega’s. De mailer in kwestie sluit af met: "Het zal je zoon maar zijn die er zo bijstaat"

Reactie

Maarten deelt ook zijn reactie op de mail: ‘Het is natuurlijk niet goed dat u tijdens de uitzending wordt afgeleid door dingen die in mijn kruisgebied gebeuren. Als jongeman (dankuwel voor deze aardige term op mijn 42e) kan ik er helaas niets aan doen dat daar nu eenmaal wat zit.’ Hij sluit de mail af met de opmerking vaker in de spiegel te kijken voor hij op de landelijke televisie verschijnt.

 

Meer over