Geen vriendschap

MAFS-Sylvia baalt van Freddy: 'Had hij ineens nieuwe vriendin'

14 januari 2022 15:07 | amusement | Door Judith Regeling

© FLEXMI fotografie
Voor Married at First Sight-stel Sylvia en Freddy leek in 2021 niets een gelukkige toekomst in de weg te staan. Tot Sylvia ziek werd en het huwelijk alsnog werd ontbonden. Even leken ze de beste vrienden, maar Sylvia doet daar nu toch een ander boekje over open.

Aan Linda.nl vertelt de 60-jarige Sylvia niet alleen hoe het inmiddels met haar gaat, maar ook wat er met haar band met Freddy is gebeurd. En spoiler: dat blijkt niet veel.

Sylvia en Freddy

"Het gaat heel goed met me, ik ben bijna weer op mijn oude niveau", vertelt Sylvia vast met haar altijd stralende glimlach. "En, even afkloppen, er zijn geen actieve kankercellen meer te zien in mijn long." Het lijkt dus qua gezondheid weer de goede kant op te gaan met Sylvia, maar van liefde - met of zonder Freddy - is geen sprake.

Married at First Sight

De realityster baalt daar flink van. "Wel vind ik het jammer dat ik tijdens mijn ziekteproces niets van Fred heb gehoord. Ik hoopte op een mooie vriendschap met hem, maar dat is niet gebeurd. Via-via hoorde ik - het MAFS-wereldje is een klein wereldje - dat hij ineens een nieuwe vriendin had. Daardoor hoorde ik niets meer van hem. Heel jammer, maar dat zegt meer over hem dan over mij. Toch?", geeft ze een kleine sneer.

Trouwe vriendschappen

Gelukkig is haar deelname ondanks alles niet voor niets geweest. Ze kan namelijk nog altijd terecht bij diverse deelnemers. "Ik zeg altijd: ik heb er een kleine familie bijgekregen. Zo zie ik dat echt. Zij zijn de enigen die precies weten wat voor achtbaan MAFS is. Iedereen, van de deelnemers tot de productie en de redactie, is zo begaan met je. Het was echt een warm bad." 

Meer over