Behoefte

Make Up Your Mind keert in 2022 als serie terug bij RTL4

17 mei 2021 10:22 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL4

Make Up Your Mind trok zaterdagavond 1,2 miljoen kijkers bij RTL4. Mede daardoor heeft zenderdirecteur Peter van der Vorst besloten dat het programma volgend jaar terugkeert op de buis. Als serie welteverstaan.

Make Up Your Mind is een programma waarin bekende Nederlandse mannen zich verkleden als drag queen. Zaterdag ‘won’ Barry Atsma de special bij RTL4 en voor Peter van der Vorst en de zijnen smaakt het naar meer.

Boodschap

Make Up Your Mind is topamusement mét een hele belangrijke boodschap: iedereen mag zijn wie hij wíl zijn. Geweldig om dat op deze manier uit te kunnen dragen voor zo’n groot en vooral ook jong publiek”, zegt de zenderbaas, die vervolgens bedenkers Carlo Boszhard en Herald Adolfs complimenteert met hun idee. “Complimenten aan Carlo Boszhard en Herald Adolfs die met dit idee kwamen en er met al hun creativiteit een prachtige show van hebben gemaakt. Ik ben er trots op dat we nu al kunnen aankondigen dat er in 2022 een vervolg op Make Up Your Mind komt en dat het dan zeker niet bij één aflevering zal blijven.”

Podium

Carlo en Herald kunnen niet wachten op het vervolg van Make Up Your Mind. “Make Up Your Mind is tot stand gekomen door acht dappere mannen die Nederland hebben verrast met hun lef, talent en de belangrijke en persoonlijke boodschap die ze wilden uitdragen. We willen RTL bedanken voor het podium dat ze ons programma hebben gegeven. Met veel passie maar vooral plezier gaan wij aan de slag met een serie.”

Meer over