Aanmelden is nu mogelijk!

Makers van B&B Vol Liefde zoeken B&B-eigenaren voor een seizoen in 2025

17 november 2023 09:42 | amusement | Door Tessa Kok

© RTL
Goed nieuws voor de liefhebbers van het realityprogramma B&B Vol Liefde, want het ziet ernaar uit dat het programma voorlopig op de buis blijft. De makers van het programma zijn namelijk al op zoek naar B&B-eigenaren voor een seizoen in 2025!

Ben je B&B-eigenaar en heb je altijd al gedroomd van een deelname aan het succesvolle programma B&B Vol Liefde? Dan is dit je kans! De makers van het realityprogramma zijn namelijk op zoek naar nieuwe deelnemers. Voor het seizoen van 2024 zijn er al kandidaten genoeg, maar het programma is nu op zoek naar B&B-houders voor een (eventueel) seizoen in 2025. 

Oproep

Dat B&B Vol Liefde op zoek is naar nieuwe kandidaten, blijkt uit de oproep op de website van producent Blue Circle. ''Ben jij of ken jij iemand die recent of wellicht al lang geleden een groot avontuur is aangegaan in het buitenland? Iemand die een B&B, hotel, guesthouse, camping, agriturismo of bijvoorbeeld een chambre d’hotes runt? En waar zijn of haar droom werkelijkheid is geworden, maar dit nu alleen doet en veel liever samen zou doen met een liefdespartner? Dan zijn wij op zoek naar hem of haar voor een eventueel nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde', luidt de oproep. Aanmelden kan hier.

Winter Vol Liefde

Fans van B&B Vol Liefde hoeven het succesvolle programma niet lang te missen, want binnenkort gaat Winter Vol Liefde van start. Het realityprogramma is gemaakt door de makers van B&B Vol Liefde. In deze show, dat deze winter voor het eerst op RTL4 uitgezonden wordt, zien we hoe B&B-eigenaren in Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland op zoek gaan naar de ware liefde.

Winter Vol Liefde is vanaf 18 december ieder maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Het programma is een week vooruit te kijken bij Videoland. 

Meer over